Pleeggezinnen gezocht in regio Zuidoost-Brabant

Zorgen voor het kind van je broer, zus, familie of bekenden als dat nodig is; wist je dat dat ook pleegzorg is?

Voor sommige kinderen die (tijdelijk) niet thuis kunnen wonen is opvang binnen hun netwerk niet mogelijk. Voor die kinderen zoekt Combinatie Jeugdzorg naar een (bestands)pleeggezin.

En dat kan heel lastig zijn. Want een kind past niet zomaar in ieder gezin. Nieuwe pleegouders blijven daarom hard nodig. Ook in de regio Zuidoost-Brabant. Heb jij weleens nagedacht of pleegzorg iets is voor jou?

Pleegzorginformatieavond in Eindhoven

Combinatie Jeugdzorg houdt iedere maand een pleegzorginformatieavond. Tijdens deze avond worden alle kanten van pleegzorg op een heldere en realistische manier belicht en vertelt een ervaren pleegouder uit de regio over de eigen ervaringen.

De eerstvolgende informatieavond is op maandag 16 januari van 20.00 tot 22.00 uur op de locatie aan de Nuenenseweg 4 in Eindhoven. 

Aanmelden voor deze informatieavond kan via pleegzorg.combinatiejeugdzorg.nl. Ook kun je via deze pagina een informatiepakket aanvragen.

Pleegzorg is onderdeel van Combinatie Jeugdzorg.

Combinatie Jeugdzorg werkt in de steden/dorpen van de gemeenten Asten, Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Deurne, Eersel, Eindhoven, Geldrop, Gemert-Bakel, Heeze-Leende, Helmond, Laarbeek, Nuenen, Oirschot, Reusel, Someren, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre. Er worden dan ook pleeggezinnen gezocht in de hele regio.