PR-campagne voor jubileumvoorstelling Pinokkio gestart

Op zaterdag 4 juni ging in natuurtheater De Donck in Someren de PR-campagne voor de voorstelling ‘Pinokkio’, opgevoerd door toneelvereniging De Speledonckers, van start.

Het is een jubileumvoorstelling want De Speledonckers vieren dit jaar hun vijftigjarig bestaansfeest.

Eric Driessen

Het startsein werd gegeven door Rietje Snijders, voorzitter van De Speledonckers, met het aansnijden van een Pinokkiotaart.

Eric Driessen

Pinokkio wordt opgevoerd op zaterdag 9 juli om 14.30 uur, zondag 10 juli om 14.30 uur, woensdag 13, vrijdag 15 en zaterdag 16 juli om 20.00 uur en op zondag 17 juli om 14.30 uur. Het is een familiestuk voor iedereen onder muzikale begeleiding van de band Baksteen.

Inhoud:

Pinokkio, geboren uit een stuk hout en de beitel van zijn vader Geppetto, wil graag een echte jongen zijn. En dat kan, als hij ongelooflijk braaf is. Maar braaf zijn is moeilijk. Is het leven niet bedoeld om plezier te maken en in zeven sloten tegelijk te lopen? Groot worden is verwarrend!

De ticketverkoop is gestart via www.speledonckers.nl. Ben er snel bij.

Kinderen onder de 3 jaar mogen gratis naar binnen.

Eric Driessen

In de aanloop naar de voorstelling verstopt Pinokkio zich in de gehele gemeente Someren. Vind jij de verstopte Pinokkio? Dan win je maar liefst twee vrijkaarten voor de première.

Weet je niet waar je moet zoeken? Geen probleem! Volg ‘Natuurtheater de Donck’ op social media, voor meer informatie en hints.

Heb je uiteindelijk de houten Pinokkiopop gevonden? Scan dan de QR code.

Op de Pinokkio zit namelijk een unieke QR-code, scan deze code en volg de verdere instructies.

Op SIRIS-tv, siris.nl en SIRIS-Facebook is onderstaand filmpje te zien.