Presentatie gedichtenbundel Antoon Driessen in In de Gloria

Antoon Driessen uit Asten presenteert op zondag 28 november zijn gedichtenbundel ‘De kracht van woorden’.

De presentatie vindt van 14.00 tot 17.00 uur plaats in In de Gloria, Lindestraat 1 in Asten.

De opbrengst van de bundel gaat dankzij sponsors in zijn geheel naar stichting Yvya (www.yvya.nl).

Deze stichting zet zich in voor de ontwikkeling van een Early Warning Scan voor borstkanker, waardoor borstkanker in de toekomst sneller opgespoord kan worden dan met reeds bestaande methodes.

Rob Fritsen

Omdat Antoon binnen zijn familie in het verleden ook geconfronteerd is geweest met deze ziekte draagt hij dit doel een warm hart toe.

Tijdens de presentatie in In de Gloria komt Esther Lam-Geers uitleg geven over waar deze stichting voor staat en waar ze zich mee bezig houden.

Het bekende cabaretduo Stenzel & Kivits heeft een aantal in het dialect geschreven teksten van Antoon op muziek gezet en brengt deze tijdens de presentatie ten gehore.

Rob Fritsen

De bundel wordt een bewaarboek met een harde kaft en bevat 38 gedichten van Antoon Driessen met als titel ‘De kracht van woorden’.

De bundel kost € 20 en kan tijdens de presentatie in Asten worden gekocht (contant betalen) of afgehaald (indien vooruitbetaald).

Voorinschrijven voor de gedichtenbundel en/of presentatie kan door een e-mail te sturen naar gedichten-antoon@hotmail.com.

Graag vermelden: naam en adres, e-mailadres, telefoonnummer, aantal bundels dat u wilt bestellen en of u de bundel(s) afhaalt of bezorgd wil hebben (alleen in Asten, Heusden en Ommel).

Koffie en drankjes tijdens de presentatiemiddag zijn voor uw eigen rekening.

Op SIRIS-tv, siris.nl en SIRIS-Facebook is onderstaand filmpje te zien.