Prinsenbal carnavalsvereniging De Kaauw Voetjes

Carnavalsvereniging De Kaauw Voetjes uit Lierop houdt op zaterdag 13 november het Prinsenbal in de eerste stempelhut OJC Nirwana.

Vanaf 18.30 uur worden eerst de jeugdhoogheden onthuld en aansluitend zullen de volwassen hoogheden bekend gemaakt worden.

Zoals altijd gebeurt dat in Lierop op een zeer spectaculaire manier.

In verband met de nog geldende coronamaatregelen zullen er wel toegangsbewijzen besteld moeten worden.

Er zijn heel veel vernieuwingen binnen De Kaauw Voetjes. Een van die vernieuwingen is dat de onthullingen van de nieuwe hoogheden plaatsvinden in OJC Nirwana.

Omdat er nog steeds enkele coronamaatregelen van kracht zijn, wordt er dit jaar gewerkt met een ticket-verkoop. Je kan online een ticket à 2,50 bestellen (excl. servicekosten) en ontvangt bij de entree een gratis consumptiebon. Hierdoor is de entree alsnog nagenoeg gratis.

Op basis van het aantal bestelde toegangsbewijzen gaat de organisatie (OJC Nirwana i.s.m. De Kaauw Voetjes) bekijken of de zaal verder uitgebreid moet worden.

Iedereen vanaf 13 jaar moet een entreebewijs bestellen en in het bezit zijn van een geldige QR-code (vaccinatiebewijs) of testbewijs. De avond duurt - volgens de huidige maatregelen - tot 24.00 uur.

De voorverkoop sluit op zaterdag 6 november.

Meer nieuws over de carnavalsvereniging vindt u op https://kaauwvoetjes.nl/nieuws/.