Programmering Van Dag tot Dag vanwege Lintjesregen aangepast

In verband met Lintjesregen komt de programmering van Van Dag tot Dag er anders uit te zien.

De grote hoeveelheid en duur van de filmpjes van Lintjesregen in Asten en Someren hebben als gevolg dat de programmering iedere dag verandert.

Van Dag tot Dag wordt zoals gewoonlijk in twee delen uitgezonden.

Deel 1 kan je gaan bekijken om 6.00, 8.00, 10.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur en deel 2 om 7.00, 9.00, 11.00 uur, 19.00, 21.00 en 23.00 uur.

Mist u een filmpje? Alle filmpjes zijn te bekijken op SIRIS-facebook en op www.siris.nl-televisie-gemist-van dag tot dag.

Lente Lamberts

Op zaterdag 1 mei ziet de programmering er zo uit:

Deel 1:

SIRIS-Corona-Journaal - Terrassen in Someren open

Op woensdag 28 april mochten de terrassen om 12.00 uur weer open. De café- en restauranthouders in het centrum van Someren stonden klaar om de gasten met open armen te ontvangen.

SIRIS-Corona-Journaal - Terrassen in Asten open
Op woensdag 28 april mochten de terrassen om 12.00 uur weer open. In Asten wachtten de café- en restauranthouders met smart op hun gasten.
En die kwamen ook, de terrassen stroomden vol.

Koninklijke onderscheiding voor Gerty Hendriks-Thijs

Gerty Hendriks-Thijs uit Someren ontving op maandag 26 april de  koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Gerty is bijna overal waar de EHBO is.

Koninklijke onderscheiding voor Marga van Otterdijk

Marga van Otterdijk uit Someren ontving op maandag 26 april de  koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Marga is vooral actief in de paardensport.

Deel 2:

Passie voor Ondernemen - Bouwbedrijf Dobu Someren
In het SIRIS-tv-programma 'Passie voor ondernemen' gaat Monique Martens langs ondernemers in Someren en Asten. Monique loodst je op een toegankelijke manier het bedrijfsleven binnen en brengt het verhaal achter de onderneming in beeld. In de 18e aflevering gaat Monique Martens op bezoek bij Bouwbedrijf Dobu aan de Dorser 5 in Someren. Roland van Bussel leidt Monique rond in zijn full-service bouwbedrijf voor groot zakelijk, woningbouw en CPO-bouwprojecten.

Koninklijke onderscheiding voor Jos Knapen

Jos Knapen uit Heusden ontving op maandag 26 april de koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau uit handen van burgemeester Anke van Extel-van Katwijk. Die kwam bij Jos aan de deur.

Koninklijke onderscheiding voor Jan van Eijk

Burgemeester Anke van Extel-van Katwijk reikte op maandag 26 april de koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje Nassau uit aan Jan van Eijk uit Heusden. Jan is niet alleen bekend in Heusden, maar ook in Lierop en de Neerkant.

Koninklijke onderscheiding voor Jo Dat

Jo Dat uit Asten ontving op maandag 26 april de koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau uit handen van burgemeester Anke van Extel-van Katwijk.
Jo was zichtbaar verrast toen de burgemeester voor hem stond.

Lintje Gerard Slegers Eric Driessen

Op zondag 2 mei ziet de programmering er zo uit:

Deel 1:

SIRIS-Corona-Journaal - Terrassen in Someren open

SIRIS-Corona-Journaal - Terrassen in Asten open

Koninklijke onderscheiding voor Antonet van der Veen

Antonet van der Veen uit Someren ontving op maandag 26 april de  koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Antonet vormt het ‘hart en het gezicht’ van zwemvereniging De Punderman.

Koninklijke onderscheiding voor Walter Joosten

Walter Joosten uit Someren ontving op maandag 26 april de  koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Muziek én carnaval vormen de rode draad in het leven van Walter.

Deel 2:

Passie voor Ondernemen - Bouwbedrijf Dobu Someren

Koninklijke onderscheiding voor Marijke Hollestelle

Burgemeester Anke van Extel-van Katwijk reikte op maandag 26 april de koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau uit aan Marijke Hollestelle uit Asten. Marijke was en is op vele fronten actief.

Koninklijke onderscheiding voor Marjolein Fokkema

Marjolein Fokkema-van Eek uit Someren ontving op maandag 26 april de koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Al 38 jaar is Marjolein verbonden met de EHBO-vereniging Someren.

Koninklijke onderscheiding voor Gerard Slegers

Gerard Slegers uit Someren ontving op maandag 26 april de  koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Gerard zet zich al jaren in voor de voetbalclub en de carnavalsvereniging.

Lintje voor Henk Meeuws Eric Driessen

Op maandag 3 mei ziet de programmering er zo uit:

SIRIS-Corona-Journaal - Terrassen in Someren open

SIRIS-Corona-Journaal - Terrassen in Asten open

Koninklijke onderscheiding voor Henk Meeuws

Henk Meeuws uit Someren ontving op maandag 26 april de  koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Vooral voor zijn werk voor mannenkoor De Nachtegaal.
Koninklijke onderscheiding voor Joke Swinkels

Joke Swinkels-Maas uit Someren ontving op maandag 26 april de  koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Al 38 jaar is Joke betrokken bij de vereniging ‘Vrouwen van Nu, Someren-Dorp’, voorheen de KVO.

Deel 2:

Passie voor Ondernemen - Bouwbedrijf Dobu Someren

Koninklijke onderscheiding voor Theo van Heugten

Theo van Heugten uit Someren ontving op maandag 26 april de  koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De oude gemeentebode is onder andere ruim 50 jaar actief  bij mannenkoor A Capella uit Lierop.

Asten Nu - Honderd dagen burgemeester Anke van Extel

Honderd dagen geleden werd Anke van Extel-van Katwijk burgemeester van de gemeente Asten. In Asten Nu, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Asten, kijken we met de burgemeester terug op de afgelopen honderd dagen. Hoe is het om burgemeester te zijn tijdens de coronacrisis?