Remi & Diede in SIRIS-VerzoekExpress

Remi & Diede zijn op maandag 14 maart te gast in het SIRIS-radioprogramma VerzoekExpress van Piet en Willy Berkers.

Remi & Diede uit ‘K2 zoekt K3’ hebben, na een avontuurlijk jaar, hun allereerste single ‘Nog Even’ uitgebracht en gaan die tussen 20.00 en 22.00 uur bij SIRIS presenteren.

Remi De Smet (20) en de Somerense Diede van den Heuvel (21) vonden in elkaar een muzikale buddy tijdens ‘K2 zoekt K3’. Al snel was duidelijk dat de twee het goed met elkaar konden vinden. Een muzikale samenwerking bleef dan ook niet uit. Het idee om samen de muziekstudio in te duiken ontstond snel en met hun eerste single ‘Nog Even’ werd hun ambitieuze droom realiteit. Remi en Diede:,,We mogen doen wat we het allerliefste doen en dat willen we iedereen enorm aanraden, want daar komen de mooiste verhalen uit. Als er zich een deur sluit, gaat er ergens anders wel weer een open. Door die deur hebben we meteen gekeken en ‘Nog Even’ is daar het resultaat van. We hebben uren plezier gehad aan het creëren van onze eerste single en zijn dan ook super trots om deze nu aan jullie te mogen voorstellen. We hopen dat we veel mensen kunnen inspireren en dat men zich kan herkennen in onze tekst.”

Remi & Diede vertellen een pakkend verhaal dat, in alle opzichten, brandend actueel is en de luisteraars meeneemt naar een wereld waarin alle hedendaagse zorgen van de baan zijn.