Repetitie musical Jazz Varendonck College Asten

Het Varendonck College in Asten voert op donderdag 15, vrijdag 16 en zaterdag 17 juni de musical 'Jazz' op in De Ruchte in Someren.

Leerlingen en docenten van het Varendonck College in Asten hebben vanaf het begin van het schooljaar aan deze musical gewerkt. Zowel leerlingen van het eerste leerjaar als leerlingen van het zesde leerjaar doen mee.

Eric Driessen

Het orkest bestaat uit 22 leden en bestaat uit leerlingen, docenten en enkele leden van harmonie St. Cecilia in Asten.

De groep acteurs hebben hard gewerkt aan hun teksten, dansen en zang en samen met het orkest zetten zij een spetterende show neer.

Kaartjes zijn te koop bij De Ruchte.

Eric Driessen

Informatie over de musical:

De musical is gebaseerd op het verhaal van twee showgirls: Roxie Hart en Velma Kelly. Beiden hebben ze een moord op hun geweten, waardoor ze in de gevangenis beland zijn. Een wereld achter gesloten deuren, waar ieder voor zichzelf kiest en waar rechtvaardigheid niet bestaat. Dit geldt zeker voor de directrice van de gevangenis. Mama Morton, die er een 'voor wat hoort wat'-mentaliteit op nahoudt. Afzonderlijk van elkaar strijden ze meedogenloos voor hun vrijheid en proberen ze op allerlei manieren de aandacht te trekken van de media en van de beruchte advocaat Billy Flynn. Om dit te bereiken deinzen de twee vrouwen nergens voor terug en spelen ze een gevaarlijk spel met elkaar. Wie heeft de meeste macht en passie?

Eric Driessen

SIRIS-fotograaf Eric Driessen maakte op woensdag 7 juni foto's van de repetitie in het Varendonck College in Asten.

Eric Driessen

Rob Fritsen en Anna Sherstiuk maakten voor SIRIS-tv onderstaand filmpje dat ook op SIRIS-tv en SIRIS-Facebook te zien is.