Rowan Leenen nieuwe prins van carnavalsvereniging De Plattevonder

Rowan Leenen is, samen met zijn Prinses Joëlle van den Eijnde, het 66e prinsenpaar van carnavalsvereniging De Plattevonder uit Someren-Eind.

nannie van hoof

Prins Rowan I is 26 jaar en zoon van Henri Leenen en Hetty Kuster. Hij werkt bij OTC Someren. Hier verzorgt hij verschillende veiligheidscursussen.

De prins voetbalt graag en heeft een seizoenskaart bij PSV. Sinds een aantal jaar is hij ook vrijwillig brandweerman bij korps Someren.

Prins Rowan I heeft gewoond in Zummere maar z’n hartje ligt in d'End. Onder andere omdat zijn vrienden daar vandaan komen. Met die vrienden bouwt hij ook fanatiek aan de carnavalswagen bij cv De Plak.

nannie van hoof

Rond de bouwvakvakantie is hij te vinden op het Zum Schluss-terrein, waar hij graag mee helpt met de op- en afbouw van het podium.

De Prinses is een echte d’Endse. Prinses Joëlle is 23 jaar, geboren en getogen op de Nieuwendijk. Zij is de dochter van ex-prins John en ex-prinses Helga (2015) en zus van Demi, Lissy en Davy van den Eijnde. In het dagelijks leven werkt ze bij Zorgboerderij Onder Ons in Someren. In haar vrije tijd rijdt ze rond met haar foodcaravan ‘Eggsperience’ of gaat ze drankjes doen met haar vriendinnen.

De lijfspreuk van Prins Rowan d’n Uurste luidt 'Wij stonden wel ‘ns voor hetere vuren, dit carnavalsjaar kan ons niet lang zat duren! Alaaf'

nannie van hoof

Op SIRIS-tv, siris.nl en SIRIS-Facebook is onderstaand filmpje te zien.