SIRIS.nl

Sandu Niessen lijsttrekker PGA, Marianne van de Ven nummer 2

Op zaterdag 18 december heeft de ledenvergadering van de Progressieve Groepering Asten de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezing in maart 2022 vastgesteld.

Opvallend is dat naast lijsttrekker Sandu Niessen als tweede kandidate oud-wethouder Marianne van de Ven-Meulendijks mag rekenen op terugkeer in de gemeenteraad.

De derde, vierde en vijfde plaats op de lijst worden ingenomen door respectievelijk Franca Thijssen, Danny Grein en Ilse van Bommel.

De verdere kandidaten op de lijst zijn op lijstvolgorde Hans van den Bosch, Annemie Urlings, Karin Hikspoors, Betty Verberne, Rolf Kremers, Stephan van Erp, Noor Hagelaar-Koppens, Loet Snijders, Ineke Eijsbouts, Marcel van Oosterhout, Nadine Aarts, Mark Derks, Marco Kleuskens, Frans Vliegenberg, Willy Verberne, Herbert Manders, Iris van Helmond, Bas van den Bosch, Boy Spiertz, Nicky Waals, Ingrid Welten-Wamsteker, Doortje Aarts, Piet van Rens, Sien van Meel, Desirée van de Wiel-Stevens, Chris Verborg, Joost van de Moosdijk, Willemien Mutsers, Henriëtte Knoops, Laurens Drost, Theo van Dam, Hans van Gorp en Gerrit Janssen.

Met een aantal mogelijke kandidaten worden op dit moment nog gesprekken gevoerd.

De volledige lijst wordt op 31 januari bekend gemaakt.

Op SIRIS-tv, siris.nl en SIRIS-Facebook is onderstaand filmpje te zien waarin Harrie van Horik van SIRIS-tv praat met Sandu Niessen.