Sea on Fire and Friends in het tweede Wintercafé Lierop

De tweede editie van het Wintercafé Lierop vindt op zondag 19 november plaats in de foyer van De Vurherd.

Ditmaal treedt de jonge band Sea on Fire met Lieropse en Astense roots op. Dit doen ze deze keer niet helemaal alleen. Ze hebben enkele lokale muzikale vrienden te gast die allemaal hun opwachting zullen maken op het podium met de band. Het belooft dus een waar feest van herkenning te worden deze middag.

De deuren gaan om 15.00 uur open en de entree is gratis.

De eerste editie van het Wintercafé in de foyer van De Vurherd Lierop was met recht een voorzichtig succes te noemen. Er werd genoten van een herfst speciaalbiertje, wijntje of non-alcoholische versnapering met daarbij de klanken van de geweldige live-band Brother Moon.

De tweede editie zal daarop een passend vervolg geven. Deze keer dus met de jongen honden van Sea on Fire met daarin flink wat regionale roots. De band speelt eigen muziek maar zal speciaal voor deze gelegenheid ook enkele leuke covers spelen met lokale vrienden van de band. Zo zullen o.a. Leon Verstappen, Piet Wijlaars, Lotte van Lieshout, Sjan Gubbels, Marijke Meulendijks, Jan Berkers en Yvon van den Burg het podium betreden.

Sea on Fire trad dit jaar met succes op op Nirwana Tuinfeest. Harrie van Horik van SIRIS-tv sprak toen met die gasten.