Sinterklaasvoorstellingen in bibliotheken Asten, Someren en Helmond

Kinderen kunnen op zaterdag 20 en zondag 21 november en op woensdag 1 december in de bibliotheken van Asten, Helmond en Someren komen kijken en luisteren naar een sinterklaasvoorstelling door ‘Verhalen van Annie’.

Kom je ook kijken en luisteren naar het Sintverhaal in de bibliotheek? Want er komt een snoepkous in de problemen en het is al bijna 5 december. Goede ideetjes worden gezocht en veel doorzettingsvermogen om het Sinterklaasfeest te redden.

Een vrolijke voorstelling voor kinderen en (groot)ouders vanaf 4 jaar. Vooraf aanmelden in verband met het beperkt aantal plaatsen.

De bakkerij van Sinterklaas draait op volle toeren. De kruidigste pepernoten springen rond in de pan en de lopende band draait op volle toeren met de chocoladeletters. De heerlijkste speculaaspoppen glijden de dozen in. En dan kan al dat lekkers mee naar de kinderen in alle uithoeken van Nederland. De trotse bak-mix-meng en inpak-Pieten beleven ook dit jaar weer heerlijke drukke tijden in de bakkerij omringd met de heerlijkste geuren van koekkruiden, kaneel, chocolade, speculaas en marsepein. Maar al dit lekkers ontgaat Sinterklaas niet. Kan hij zich bedwingen als hij even een kijkje gaat nemen in de bakkerij?

De voorstellingen zijn op:

Zaterdag 20 november van 11.00 tot 11.30 uur in Bibliotheek Asten

Zondag 21 november van 14.00 tot 14.30 uur in Bibliotheek Helmond

Woensdag 1 december van 15.00 tot 15.30 uur in Bibliotheek Someren

In de bibliotheek is een mondkapje verplicht. Tijdens een activiteit mag het mondkapje af.

Volwassen kunnen op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar plaatsnemen.

Er is geen QR-code check, maar vooraf aanmelden is noodzakelijk in verband met het beperkt aantal plaatsen.