SIRIS-tv op maar liefst 48 carnavalslocaties

SIRIS-tv maakt tijdens deze vijf dolle daag volop opnames van carnavalsactiviteiten.

De SIRIS-redactie kwam op donderdag 8 februari in 't Kwartier bijeen om de planning te maken voor deze dagen. De conclusie is dat Austeja Jonikaite, Harrie van Horik en Rob Fritsen op maar liefst 48 plekken gaan filmen.

Rob Fritsen

De eerste filmpjes zijn inmiddels gemaakt bij de kinderoptochten in R'Ommelpottersland en het land van De Peelvrujters. En dan gaan ze door tot en met het concert van het Aauw Prinsenorkest in zaal Jan van Hoek op dinsdagavond.

De SIRIS-fotografen komen op nog meer plekken. Nannie van Hoof, Zoƫ Stegeman, Annie Hendriks, Patrick van den Broek, Hans Wasmus, Eric Driessen en Rob Fritsen en anderen schieten plaatjes op minimaal 54 locaties.

De meeste tv-opnames komen in de filmpjes met de naam Reundje Carnaval. Speciale uitzendingen zijn er van de sleuteloverdrachten op de Markt in Asten en in De Ruchte in Someren, van de carnavalsoptochten in Kaauwvoetenland, op De Plattevonder en in Klotland en van het Reundje Klot.

Rob Fritsen

Omdat ook de editors van SIRIS-tv tussendoor carnaval vieren, zullen de meeste filmpjes pas vanaf maandag 12 februari op tv te zien zijn.

Alle gemaakte items komen een week lang op SIRIS-tv en zijn ook te zien op siris.nl en SIRIS-Facebook.