SIRIS.nl

Gids SIRIS-tv voor de komende dagen

De gids van SIRIS-tv van vrijdag 17 tot en met vrijdag 24 maart ziet er zo uit:

6.00, 8.00, 10.00, 12.00, 16.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur:

Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen in gemeente Asten

Op woensdag 15 maart waren de Provinciale Staten- en de Waterschaps-verkiezingen. SIRIS-tv maakte een rondje langs de stembureaus in de gemeente Asten.

Certificaat Lokale Jeugdopleiding voor NWC

Op zaterdagochtend 11 maart ontving voetbalvereniging NWC op sportpark ’t Root in Asten ambassadeur van de KNVB zuid 2 Riny van Deursen. 
Reden hiervoor was dat NWC een traject heeft afgerond waarna ze zijn benoemd tot gecertificeerde Jeugdopleiding van de KNVB met de bijbehorende titel 'Lokale Jeugdopleiding'. 

NLdoet bij Jan Paagman Sterrenwacht

Vrijwilligers van de Jan Paagman Sterrenwacht in Asten deden op zaterdag 11 maart mee met NLdoet. Harrie Eijsbouts en Matt Verhaegh hadden een flinke lijst van werkzaamheden opgesteld.

NLdoet bij Amaliazorg Hof van Bluijssen

Op vrijdag 10 maart deed de politieke partij Samen voor Asten mee met NLdoet. Leden van deze partij gingen bij ORO aan de Lindestraat en de werkpost Boerdonck bij Amaliazorg Hof van Bluyssen aan het werk.

NLdoet in het bikepark

TWC Asten nam op zaterdag 11 maart deel aan NLdoet. Met vereende krachten werd er gewerkt aan het bikepark aan de Dijkstraat in Asten.

Beurs Peelland in Business in Deurne

Na lange tijd komt er weer een ondernemersbeurs voor MKB-bedrijven in de regio Deurne-Asten-Someren. Op donderdag 30 maart vindt de eerste editie van Peelland in Business plaats in Kloosterhotel Willibrordhaeghe in Deurne. De organisatie is handen van de Venrayse beursorganisator Omzetters. Robert Hoelen is eigenaar van Omzetters.

Lente in Asten

Oude lentefilmpjes, opgenomen in de gemeente Asten.

7.00, 9.00, 11.00, 13.00, 15.00, 17.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur:

Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen in gemeente Someren

Op woensdag 15 maart waren de Provinciale Staten- en de Waterschapsverkiezingen. SIRIS-tv maakte een rondje langs de stembureaus in de gemeente Someren.

Op de tandem de Alpe D'Huez op

Emmy en Gerard Leenen uit Someren en Francien en Jan van de Voort uit Someren-Eind doen mee met de beklimming van de Alpe D’Huez, op donderdag 1 juni tijdens de Alpe D’Huzes. Zij maken deel uit van een aantal teams met kankerpatiënten en ex-kankerpatiënten, die op een tandem deze berg gaan veroveren.

NLdoet bij de pastorie in Someren-Eind

Stichting Participanten Pastorie Someren-Eind nam op vrijdag 10 maart voor de derde keer deel aan NLdoet van het Oranje Fonds. Er stond een klusdag op het programma. Samen met de vrijwilligers en de wethouders Louis Swinkels en Koert Kusters werd er hard gewerkt in de pastorie en de pastorietuin.

Gemeentenieuws - Omgevingsvisie

In Gemeentenieuws, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Someren, aandacht voor de omgevingsvisie. In gemeenschapshuis De Vurherd in Lierop leggen wethouder Louis Swinkels en Carmen Muurmans, beleidsmedewerker Ruimtelijke Ontwikkeling bij de gemeente Someren, uit wat we onder omgevingsvisie moeten verstaan.

Lente in Someren

Oude lentefilmpjes, opgenomen in de gemeente Someren.

14.00 uur:

Elfde aflevering Kids Flits