Släpstick komt naar De Ruchte

Op vrijdag 22 oktober komt theatergroep Släpstick (voorheen de Wereldband) naar De Ruchte in Someren.

Aanvang 20.30 uur.

Ticketprijs € 20, inclusief pauzedrankje.

Een avond als nooit tevoren. Een jubileumvoorstelling die de gloriedagen van Släpstick even fijnzinnig als elegant laat herleven. Wentel uw wederhelft rond op de buzzing beat van de dansorkesten. Níets kan deze daverende jubileumavond in de weg staan.

Doe uw feestkleding aan en betreed de rode loper.

Släpstick ontstond in 1997 onder de naam Wereldband en beleeft dit seizoen haar jubileum. Vanwege het 25-jarig bestaan brengt de groep een feestelijke voorstelling. Omdat Släpstick haar gehele publiek in de gelegenheid willen stellen om het jubileum mee te vieren, geeft zij in ieder theater een bal. Een voorstelling in de vorm van een feest in de stijl van de jaren ’20 van de vorige eeuw, compleet met rode loper. Een voorstelling die eindigt in een feest met het publiek.

Na het enorme succes van de vorige show, die werd omschreven als ‘variété op lachwekkend hoog niveau’, toerde Släpstick de afgelopen jaren niet alleen in Nederland maar ook in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, België en Nieuw-Zeeland.

Släpstick won meerdere (inter)nationale prijzen zoals de Johan Kaartprijs (NL), Comedy Award Moers (D) en The Spirit Of The Fringe Award (UK).