Sociaal Café Asten in kantine KV Klimop

Het Sociaal Café vindt op donderdag 16 november van 19.30 tot 21.00 uur plaats in de kantine van korfbalvereniging Klimop in Asten.

Het Sociaal Café is bedoeld voor alle vrijwilligers en beroepskrachten in zorg en welzijn in Asten en Someren en voor inwoners die een initiatief willen starten of zijn gestart. Het is gezellig, informatief en de manier om je netwerk te vergroten. Het Sociaal Café is gratis toegankelijk en je hoeft je niet aan te melden.

Sterk sociaal netwerk

Het doel van een Sociaal Café is een sterk sociaal netwerk voor jong en oud. Tijdens het Sociaal Café kan men open met elkaar in gesprek. Ook is er de mogelijkheid om aan aanwezige deskundigen (vrijwillig en professioneel) vragen te stellen over diverse onderwerpen. Elke keer komt er een ander thema aan bod. Deze keer is het thema: hoe maak je van je leden actieve vrijwilligers?

De zeepkist

Er staat wederom een zeepkist klaar met enkele boeiende sprekers. Ook jij kunt spreken. Op de zeepkist kun je binnen één minuut een mooi voorbeeld delen over vrijwilligers. Er mag ook iets vertellen over een mooi (burger)initiatief binnen wonen, zorg en welzijn.

Graag ontvangt de organisatie de aanmelding als je hiervan gebruik wilt maken via s.bouwmans@oniswelzijn.nl.