Spannende avonturen bij de Trollen van Jong Nederland Asten

Wil jij spannende avonturen beleven, buiten spelen, nieuwe vrienden of vriendinnetjes maken en ben jij tussen de 4 en 7 jaar?

Kom dan een keertje kijken bij de Trollen in de blokhut van Jong Nederland Asten aan de Dijkstraat 34a. 

De Trollen zijn de jongste groep van Jong Nederland Asten en ze doen daar iedere zaterdag tussen 10.00 en 11.30 uur leuke dingen.

Lente Lamberts

Als het mooi weer is zijn ze natuurlijk vaak in het bos te vinden, waar ze bijvoorbeeld verstoppertje, vlagverovertje of levend kwartet doen.

Ook bouwen ze hutten of doen ze een spannende, avontuurlijke speurtocht door het bos.

Lente Lamberts

Binnen doen ze ook allerhande leuke dingen, zoals kringspelletjes, Chinees voetbal, knutselen of trefbal.

Ook hebben we elk jaar één of twee keer een weekend. Alle trollen mogen dan één nachtje (of zelfs twee) in de blokhut slapen. Wat ze dan overdag gaan doen is iedere keer verschillend, maar dit kan naar de speeltuin of de dierentuin zijn of een tocht met allemaal spellen en raadsels onderweg. 's Avonds gaan ze een film kijken en heel laat opblijven.

Lente Lamberts

Dit is natuurlijk een beetje een voorproefje op het jaarlijkse zomerkamp waarin ze een week naar een kampplaats gaan met alle groepen van Jong Nederland Asten. Dan slapen ze met alle Trollen in een grote zaal en doen ze de hele week spelletjes. Vaak gaan ze er dan ook tussenuit naar een speeltuin of zwembad. Ze eten dan met alle groepen in een grote tent en sluiten de week af met een groot kampvuur.

Voor meer informatie en aanmelden zie https://www.jnasten.nl/jeugdwerk/trollen/.

De foto's zijn gemaakt door Lente Lamberts en Rob Fritsen.