Start inschrijving vijf bouwkavels Someren-Heide Zuid

In Someren-Heide Zuid zijn vijf bouwkavels beschikbaar voor de verkoop. Op deze kavels kan in eigen beheer een vrijstaande woning gebouwd worden.

Inschrijven

Vanaf 27 mei kunt u gedurende drie weken uw interesse kenbaar maken om mee te doen met de loting door het inschrijfformulier in te vullen.

U schrijft in voor deelname aan de loting. U kunt op het inschrijfformulier niet aangeven welke kavel uw voorkeur heeft omdat niet per bouwkavel wordt geloot.

Het college van B & W heeft namelijk het volgende besloten, in afwijking op het gemeentelijk lotingsprotocol:

  • Degene die als eerste wordt geloot heeft de eerste keus om een bouwkavel te kiezen. Houdt u er dus rekening mee dat u tijdens de loting een voorkeurkavel moet aangeven.
  • Degenen die vervolgens worden geloot, kunnen een voorkeur uit de nog niet gekozen kavels aangeven. ¬†
  • Wordt u geloot maar is uw voorkeurkavel al gekozen? Dan wordt u op een reservelijst geplaatst. Degenen die niet worden ingeloot, worden ook op de reservelijst geregistreerd. De volgorde van deze reservelijst wordt ook door loting bepaald.
  • Inschrijvers hoeven geen inschrijfgeld te betalen.
  • Er wordt geen tussenstand van het aantal inschrijvingen gepubliceerd.
  • U moet als inschrijver zelf bij de loting aanwezig zijn of u machtigt iemand hiervoor. Deze gemachtigde geeft dan namens u een voorkeurkavel op

De loting wordt verricht door notaris Van Kaam en vindt plaats op dinsdag 28 juni om 16.00 uur in het gemeenschapshuis De Bunt in Someren-Heide.

Krijgt u een kavel toegewezen? Dan heeft u drie maanden de tijd om te beslissen of u de kavel koopt. Als u de kavel niet koopt, wordt deze aangeboden aan de eerstvolgende kandidaat op de reservelijst.