Start voorverkoop ONK Sidecar & Quad Masters Lierop 12 september

Vanwege de coronabeperkingen waren er de organisatorische beperkingen, maar uiteindelijk is er toch een vergunning afgegeven voor de organisatie van het ONK Sidecar & Quad Masters op zondag 12 september op circuit De Herselse Bossen in Lierop.

Testen voor toegang is verplicht.

Omdat het gaat om een evenement zonder vaste zitplaatsen gelden de volgende regels:

Het evenement is alleen toegankelijk met een ‘coronatoegangsbewijs’, dat wil zeggen dat met een QR-code aangetoond moet worden dat men of volwaardig gevaccineerd is of uiterlijk 24 uur voor het betreden van het terrein negatief getest is op corona (“testen voor toegang”). Dit geldt voor zowel publiek als rijders/begeleiders.

Het is niet mogelijk om te overnachten op het circuit.

Het evenement is toegankelijk voor maximaal 750 personen. Hierdoor kunnen er naast de rijders/begeleiders slechts 500 bezoekers (publiek) aanwezig zijn.

Omdat er slechts 500 bezoekers als publiek toegelaten kunnen worden, is het noodzakelijk dat bezoekers een ticket kopen in de voorverkoop. Alleen dan kan men de wedstrijd bezoeken.

De entree voor volwassenen is € 25 en voor jongeren van 12 tot en met 17 jaar € 12,50. Voor kinderen onder de 12 jaar is het evenement vrij toegankelijk.

Kijk op www.maclierop.nl voor alle informatie over deze wedstrijd.