SV Someren speelt donderdagavond tegen Beerse Boys

SV Someren won op zondag 20 februrari onder barre weersomstandigheden met 1-2 van Hilvaria.

Max Sonnemans en Thijs Martens brachten hun team na rust op een 0-2 voorsprong. Ver in blessuretijd deed de thuisclub nog iets terug, maar meteen daarna klonk het eindsignaal. Door deze nipte overwinning is Someren gestegen naar de derde plek op de ranglijst en het heeft de tweede positie van Oirschot Vooruit ook in het vizier. Beide ploegen staan namelijk qua verliespunten gelijk.

Op donderdagavond 24 februari speelt de formatie van coach Tim van Seggelen tegen Beerse Boys uit Middelbeers. De roodwitten spelen al meerdere seizoenen in de tweede klasse, maar ze hebben het dit jaar moeilijk. Ze staan in de staart van de ranglijst en voegden zondag na een 0-0 gelijkspel tegen Rood Wit Veldhoven weer een puntje toe aan hun schamele totaal. De Boys staan weliswaar onderaan, maar hebben een hardwerkend team met de gebroeders Mulders als gevaarlijkste aanvallers. Ook rechtsbuiten Guus Hems is een snelle en behendige speler, die een goede voorzet in huis heeft.

Picasa

Someren is de favoriet, maar dat is nog geen garantie voor succes. Er moet ook gestreden worden, want wedstrijden worden nooit vanzelf gewonnen. Dat bewijst ook de laatste onderlinge ontmoeting in april 2019, die op karakter met 0-1 werd gewonnen door de mannen uit Beers. De wedstrijd begint om 20.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Lahaije.