Toneelvereniging De Speledonckers brengt 'Iets vanuit niets'

Toneelvereniging De Speledonckers uit Someren brengt in september de voorstelling 'Iets vanuit niets', een eigen geschreven en gemaakte voorstelling door De Speledonckers, onder begeleiding van regisseur Ruud van Bree.

Corona gooide vorig jaar roet in het eten er werd geen voorstelling gespeeld. 

De Speledonckers zijn doorgegaan met een nieuwe uitdaging, een unieke vorm, een experiment. Via onlinesessies zijn ideeën gevormd, teksten geschreven en beelden ontstaan. Een collectief proces waarin de spelers en crew samen een voorstelling maken.     

Toneelvereniging De Speledonckers presenteerde op zaterdag 31 juli de poster van 'Iets vanuit niets' in natuurtheater De Donck.

Op die dag werden de posters opgehangen in Someren, Someren-Eind, Asten, Lierop, Mierlo, Heeze, Maarheeze, Heusden en Ommel.

'Iets vanuit niets' geeft een inkijk in het hoofd van de speler, de maker, de schrijver en De Speledonckers. Hoe komen we tot een voorstelling, wat is er nodig, wat misschien niet? Verwacht geen verhaal met een kop en een staart, maar geniet en laat u verrassen door het creatieve brein met al zijn zinvolle en zinloze gedachten, ideeën, logica en chaos. Geniet van het hoofd dat stil kan staan, razendsnel zijn werk doet, reflecteert en projecteert, een storm en kookpot kan zijn van iets dat er uit moet, mag en zal komen in welke vorm dan ook.

De kaartverkoop van de voorstelling is inmiddels gestart. 

Tijdens de voorstellingen wordt er rekening gehouden met de huidige coronamaatregelen.

Voor meer informatie en kaarten: www.speledonckers.nl.