Nog twee keer ‘Gevangen in het net’ van toneelvereniging Onderling Kunstgenot

Toneelvereniging Onderling Kunstgenot uit Heusden speelde het afgelopen weekeinde twee keer het blijspel ‘Gevangen in het net’.

Er zijn nog twee voorstellingen en wel op zaterdag 21 en zondag 22 januari om 20.00 uur in Hart van Heuze in Heusden.

De entree is € 11. Reserveren kan via www.okgheusden.nl.

Het stuk is geschreven door Ray Cooney en de regie is in handen van William van der Heijden.

In een volle theaterzaal werd er afgelopen zaterdag en zondag aandachtig en met een schaterlach gekeken naar de spelers die hun karakters vol overtuiging ten tonele brachten. 

Korte inhoud

John Smit is taxi-chauffeur en is 53 jaar. Hij woont in Deurne, heeft een dochter Ellen en is gelukkig getrouwd met Hannie. Maar hij is ook getrouwd met Barbara, heeft een zoon Gert en woont ook in Helmond. Als hij krijgt te horen dat Ellen en Gert elkaar via internet hebben leren kennen en elkaar willen gaan ontmoeten dan breekt de hel los.

John zal er alles aan doen om deze ontmoeting te dwarsbomen en daarvoor vraagt hij zijn goede vriend Patrick om hulp. Patrick woont al bijna 20 jaar bij hen in en huurt de bovenverdieping. Hij staat op het punt om op vakantie te gaan met zijn seniele moeder die hij zou gaan ophalen in het verzorgingstehuis. Tot overmaat van ramp heeft zijn taxi een lekke band en komt Patrick's moeder zelf naar Deurne omdat het veel te lang duurt.

Zal het John lukken om de twee tieners uit elkaar te houden en daardoor zijn twee huwelijken weet te redden? De chaos is in ieder geval compleet en in deze volledige gekte bent u verzekerd van een avond vol lachen, gieren en brullen.

Rolverdeling:

Gert - Geert Meulendijks

Barbara - Lisa Leenders

Ellen - Vera Vervoordeldonk

Hannie - Hanneke Hoefnagels

John - Henk Hoefnagels

Patrick - Frans Meulendijks

Moeder - Mariet Strik