TREM in de Hall of Fame in De Ruchte

In De Ruchte in Someren vond op woensdagavond 29 november een bijzondere gebeurtenis plaats; percussiegroep TREM werd daar opgenomen in de Hall of Fame.

Eric Driessen

Vorig jaar speelde TREM - Tim Lomans, Ruud van Vroonhoven, Erik Urlus en Martijn van Vroonhoven - een reünieconcert nadat ze bijna twintig jaar geleden voor het eerst en tien jaar geleden voor het laatst in De Ruchte speelden.

Eric Driessen

Een plekje in de Hall of Fame is zeer bijzonder. TREM is een lokale productie met lokale artiesten en heeft vanaf het begin haar shows altijd in De Ruchte gespeeld. Het reünieconcert vond plaats omdat er veel vraag naar kwam toen de show in de corona kerstperiode van 2020 werd uitgezonden door SIRIS-tv.

Dit creëerde zoveel publiciteit dat in 2021 werd besloten om nog één keer de volledige crew bij elkaar te brengen en in september 2022, zoals voorheen, drie uitverkochte shows te geven.

De show was na de start van de verkoop binnen een maand uitverkocht. Stel dat in de toekomst TREM nog een keer samen terug zou keren in De Ruchte dan zal deze show  waarschijnlijk nog steeds snel uitverkopen want het publiek riep TREM uit tot de beste voorstelling van 2022 boven Youp van ‘t Hek en Veldhuis & Kemper.

Eric Driessen

TREM heeft met de shows een grote impact op cultureel gebied in De Ruchte en in de Somerense gemeenschap gehad en dan is een plaats in de Hall of Fame helemaal terecht.

Eric Driessen