Tweede editie café Hennevel op De Plattevonder

Na de aardige en enthousiaste reacties tijdens en ook na de eerste editie in 2020 kon een tweede ronde van café Hennevel op De Plattevonder niet uitblijven.

nannie van hoof

Op carnavalszaterdag wordt op De Plattevonder vol overtuiging de carnaval ingeluiden met café Hennevel.

En uiteraard doen ze dat weer buiten op het Einderplein in gezellige en originele carnavalssfeer. Met een bomvol programma vol carnavals- en andere feestmuziek. Een evenement dat nu eens écht voor jong en oud is.

nannie van hoof


Een carnavalsevenement 'vur JOU, HUM, HUR, JELLIE EN ÍEDEREIN' Door, maar vooral ook vóór het dorp.

nannie van hoof

Dit keer met de twee Eindse blaaskapellen D'Einder Muzikanten en De Strakke Ketting Band, feest- en hosdj Danny, live optredens, overdekt podium, een sinaasappelkistje, hangtafelcontest, carnavalsvereniging De Plattevonder, jeugdcarnaval De Plattevonder, Prins Sjef I, jeugdprinses Nina, jeugdvorst Sven en hun gevolg, de Dend's Marietjes en de opening van carnaval met voor en door carnavalsvereniging De Plattevonder.

nannie van hoof


En speciale aandacht voor de kinderen met een schminkhoek, springkussen, snoep, chips en ranja.

Nieuw dit jaar is de merchandisestand. Niet nieuw, maar wegens de lovende reacties herhaald is de drankvoorziening: ze tappen dit jaar wederom letterlijk en figuurlijk uit een ander vaatje.

Tijden: 14.00 tot 18.00 uur + half uur voorpret vanaf 13.30 + half uur napret tot 18.30 + daarna: carnaval in de Eindse horeca.
Kortom:HENNEVEL. Niet van de kou, maar van dat echte nauwelijks uit te leggen carnavalsgevoel! Punt.