Twee wandeltochten Hermode op één dag

Wandelsportvereniging Hermode uit Someren-Eind heeft op zondag 1 mei twee wandeltochten uitgezet waaraan je kosteloos kunt deelnemen.

Er zijn twee startlocaties. Er is een route uitgezet van 30 kilometer die start bij Sluis 13. Routes worden hier uitgereikt door de wandelsportvereniging tussen 7.00 uur en 7.45 uur.

Deze route is een echte training voor de Kennedymars, een afwisseling van verhard en onverhard, bos, heide, peel en boerenlandschappen. In deze route zitten geen horecagelegenheden met uitzondering aan de finish.

Ook is er een route van 12 kilometer uitgezet. Deze route start bij De Soete Inval aan de Bosrandweg in Someren. Routes worden hier uitgereikt door de wandelsportvereniging van 8.15 uur tot 9.00 uur.

Dit is een mooie route die je langs de Somerse Vennen stuurt (waar Someren zijn naam aan dankt). Onderweg kom je vele bankjes met schitterende vergezichten over bos en heide tegen. Dus neem een rugzak mee en maak gebruik van deze mogelijkheden.

Vooraf inschrijven kan via www.hermode.nl of via facebook.com/WSVHermode. Like en volg Hermode via facebook zodat u op de hoogte blijft van wat ze dit jubileumjaar nog meer in petto hebben.

Ook kun je de route lopen op een later moment. Wel graag even inschrijven, dan ontvangt u van de route per e-mail.