Houtmaat                     - vHeugten       2  - 4

Centraal                       - Jeuken           3  - 1

GIJS                            - Uncle Buck    3  - 2

Tonny’s                        - Klumpke        5  - 2

In de hoofdklasse speelden Jan&Jan en vZoggel 1 hun wedstrijd in een hoog tempo. In de 9e minuut opende Pascal Loomans de score voor Jan&Jan, 1-0. Vijf minuten later maakte Tijn van den Tillaar de gelijkmaker, 1-1. Het ging goed tegen elkaar op en beide teams kregen kansen. In de 19e minuut schoot Ron van Stratum Jan&Jan naar een 2-1 voorsprong. Lang hadden ze daar geen plezier van. Van rechts schoot Ruud Smits van afstand diagonaal in de touwen, 2-2.

Bij Guus&Willem tegen Toff werd er 10 keer gescoord. Al binnen twee minuten stond het 0-2 voor Toff, in de vijfde minuut stond het 2-2 en in de achtste minuut 3-3. Toff bouwde verder aan een voorsprong en in de 23e minuut stond het 2-6 voordat Sjef Lemmens er 4-6 van maakte. Voor Bij Guus&Willem scoorden verder Arco van Dijk (2x) en Maarten Werts. Voor Toff schoten Merijn van Brussel (4x), Rik van de Ven en Menno Janssen raak.

Tot halverwege de wedstrijd hielden Topparty en Kanters elkaar goed in evenwicht door doelpunten van Maico Meulen (2x) en Chris Filippini (2x). In de laatste 10 minuten schoten Maico Meulen en Rik van Berlo (2x) raak waardoor Kanters met 2-5 won.

Spang won reglementair met 3-0 van Jagershuis dat onvoldoende spelers op de been kon brengen.

In de 1e klasse hieldenDeskaMarkt8 en Egelantier elkaar goed in evenwicht. In de 13e minuut werd Douwe Hurkmans matchwinnaar door voor DeskaMarkt8 te scoren, 1-0. DeskaMarkt8 nam de leiding over in de 1e klasse door het deze overwinning en het verlies van Duisenburgh.

Door de overwinning op Duisenburgh nestelt Centersnacks zich steviger in de kop van de 1e klasse. Coen Mulder zette Duisenburgh in de 72 minuut op 0-1. Twee minuten later zorgde Tyrone Pelzers voor de gelijkmaker, 1-1. Duisenburgh kwam in de 18e minuut weer aan de leiding door een treffer van Coen Mulder. Centersnacks gaf niet op en in de 22e en 29e minuut zorgden John van Gansewinkel en Tyrone Pelzers voor de 3-2 winst van Centersnacks.

Buvo tegen vZoggel 2 werd in een erg hoog tempo gespeeld, vaak te gehaast. In de 14e minuut schoot doelman Rob Custers van afstand de 1-0 voor Buvo op het scorebord. Nog geen minuut later trok Bram Verhees de stand gelijk, 1-1. Het leek uit te draaien op een gelijk spel. In de laatste minuut stond Tim Raijmakers bij de 2e paal op de juiste plek en tikte hij de bal achter Rob Custers, 1-2 voor vZoggel 2.

Het ging er af en toe stevig aan toe bij Educontract tegen Vissers. Arjan van de Mosselaar opende in de 5e minuut de score voor Vissers. Nog geen minuut later schoot Daan Hooglugt de gelijkmaker zuiver in de benedenhoek, 1-1. Er werd hard gewerkt om te scoren. Dat lukte Daan Hooglugt in de 17e minuut toen hij vanaf afstand in een leeg doel schoot, 2-1. Met nog drie minuten voor de boeg redde Pieter Velings een punt voor zijn team, 2-2.

CanadeesMBerkers werd door Hurkmans ruimschoots geklopt. Geert Verberne kreeg beide doelpunten van CanadeesMBerkers op zijn naam bij een 0-1 en 1-5 achterstand. De doelpunten van Hurkmans werden gemaakt door Thijs Bekx (3x), Bart Sijbers (3x), Ralf Hurkmans en Bart van Lierop 2-8.

In de 2e klasse kwam Jeuken tegen Centraal al meteen op een 1-0 reglementaire achterstand door het te laat aan de start te verschijnen. Frank van de Laar en Roy Bukkems maakten er in de 13e en 14e minuut 3-0 van. In de 27e minuut redde Thijs Haasen de eer voor Jeuken, 3-1.

Uncle Buck kwam vanaf de aftrap meteen op een 0-1 voorsprong tegen Gijs door een doelpunt van Cas van Vlerken. Mark Oudshoorn maakte er in de 10e minuut 0-2 van na zich mooi vrij gespeeld te hebben. In het tweede gedeelte van de wedstrijd kwam Gijs sterk terug. Gerwin Mulder (2x) en Mike van de Loo schoten Gijs naar een 3-2 overwining.

Houtmaat en vHeugten speelden een sportieve wedstrijd om de laatste plek. Jelle van den Boomen zette Houtmaat in de 2e en 15e minuut op een 2-0 voorsprong. In de tweede helft van de wedstrijd kwam vHeugten los. Harrie Maas zorgde in de 16e en 25e minuut voor de gelijkmaker, 2-2. In de 27e minuut maakte Ralph Bekx er 2-3 van voor vHeugten. In de slotminuut kopte Ralph Bekx de bal achterwaarts onhoudbaar in het Houtmaatdoel, 2-4.

Koploper Tonny’s bleek te sterk voor ’t Klumpke en won met 5-2. In de derde minuut schoot Ronald Claessens raak, 1-0. In de 10e minuut maakte Islam Elsayyad er 1-1 van. Nick Verwegen van Tonny’s en Jules Geenen van ’t Klumpke maakten er in de 14e en 15e minuut 2-2 van. De slotfase was voor Tonny’s dat door Frank van den Boomen (17e) en Erwin (26e) en Merijn Altena (28e) deze wedstrijd met 5-2 won.

Stand hoofdklasse:                  Gsp  Gew  Gel         Ver   Pnt