2e klasse:

Uncle Buck                   - Klumpke                    0  - 1

Centraal                       - LeenenRegiobank      1  - 1

Kosman                        - Jeuken                       3  - 0

In de hoofdklasse bij Jan&Jan tegen Toff trok Toff in de laatste 10 minuten de overwinning naar zich toe. In de 19e minuut stond het nog 3-3. Het werd uiteindelijk 4-7 voor Toff. Doelman Frank Ceelen van Jan&Jan had duidelijk zijn dag niet. In de beginfase werd hij door fouten van hem twee keer geklopt door Rik van de Ven. Voor Jan&Jan scoorden Gjalt Burger (2x), Bart Hurkmans en Jorn van Santvoort; voor Toff deden dit Rik van de Ven (2x), Juul Verburgt (3x), Jerri Serdik Teljoarubun en Bart van Rooij, 4-7.

Postel kwam tekort tegen SteenstraWillemBos. Het werd een 2-6 nederlaag door doelpunten van Koen de Louw (3x), Nick de Louw, Justin Hoeben en Niels Roijakkers. Voor Postel scoorden Tjardo Knapen en Sven ten Wolde, 2-6.

Spannend was het bij Bij Guus&Willem tegen vZoggel 1. Door doelpunten van Wouter van Santvoort (5e) en Max Sonnemans (11e) kwam Bij Guus&Willem op 2-0. Ruud Smits (19e) schoot de aansluittreffer van afstand binnen, 2-1. De spanning steeg ook nadat Luc Bouwmans (22e) de 3-1 uit een rebound liet aantekenen. Stefan Maas (25e en 27e) trok vervolgens de stand gelijk en met nog twee minuten te gaan tikte Tijn van den Tillaar van dichtbij de 3-4 voor vZoggel 1 binnen.

Spang had de nodige moeite met Jagershuis. In de 14e minuut kwam Spang op voorsprong door een doelpunt van Twan Meulendijks, 0-1. Tim Koppens maakte er in de 26e minuut 0-2 van. Jagershuis gaf niet op en Nikos Sidipopoulos schoot in de 29e minuut de 1-2 binnen voor Jagershuis. In dezelfde minuut bepaalde Tim Koppens de uitslag op 1-3 voor Spang.

Berkvens won reglementair met 3-0 van Kanters dat niet voldoende spelers op de been kon brengen.

In de 1e klasse boekte CanadeesMBerkers en krappe 4-3 overwinning op Loomans. Chris van Eijk (2x) en Lucas de Bruijn  scoorden voor Loomans. Kees Verberne (2x), Rick Reijnders en Geert Verberne deden dat voor CanadeesMBerkers. De eindstand 4-3 was al na twintig minuten bereikt.

Educontract leed zijn eerste nederlaag van het seizoen tegen vZoggel 2. Door een twijfelachtig eigen doelpunt van vZoggel kwam Educontract in de 10e minuut aan de leiding. De scheidsrechter zag dat de bal over de lijn was geweest terwijl iedereen dit anders zag. In de 14e minuut schoot Axel van den Biggelaar de bal onder de vZoggel doelman door, 2-0. VZoggel zette aan en Teun van Erp trok in de 22e en 23e minuut de stand gelijk, 2-2. Onder aanvoering van de vZoggel supporters zette de spelers alles op alles en in de laatste minuut tijdens een numerieke minderheid schoot Rick van Tulden de winnende treffer achter doelman Sjoerd Hooglugt, 2-3.

BUVO won in de slotfase krap van Egelantier. In de eerste minuut kwam Egelantier in een onoverzichtelijke situatie aan de leiding door Mayron Haazen, 0-1. In de 27e minuut veranderde Lex Lemmens een schot van richting waardoor dit schot onhoudbaar werd voor zijn doelman, 1-1. Tim van en Boomen bezorgde in de 28e minuut BUVO de 2-1 winst met een schot in het dak van het doel.

BekenHDSolar met de gebroeders Leenen in hun midden waren te sterk voor Vissers. In de eerste minuut opende BekenHDSolar de score door een schot vanaf de middenlijn door doelman Paul van den Boomen, 1-0. Tim Fleskens trok een minuut later de stand gelijk door van eigen helft in een leeg doel te schieten, 1-1. Vervolgens brachten Bob (2x) en Sem (2x) Leenen hun team op een 5-1 voorsprong. Door een eigen doelpunt van BekenHDSolar werd het 5-2.

Duisenburgh won krap met 2-3 van DeskMarkt8. Teun Custers (2x) en Frans Bruijstens scoorden voor Duisenburgh. Douwe Hurkmans en Harm Hoebergen voor DeskaMarkt8, 2-3.

In de 2e klasse  stond de uitslag van Centraal tegen LeenenRegiobank binnen zeven minuten al vast. Rens Verlaak zette LeenenRegiobank op 0-1 in de 4e minuut. Roy Bukkems trok drie minuten later de stand gelijk, 1-1.

Klumpke behaalde een magere 0-1 overwinning op Uncle Buck. Nadat Marvin Lemmen in de 15e minuut de 0-1 had gescoord miste hij in de 21e minuut een strafschop. Het bleef bij 0-1.

Kosman kon pas goed afstand nemen van Jeuken in de laatste minuten van de wedstrijd. In de tweede minuut kam Kosman aan de leiding door eigen doelpunt van Jeuken, 1-0. In de 27e minuut maakte Simon Hoebergen er 2-0 van en Koen Coolen in de 29e minuut 3-0.

Stand hoofdklasse:                    Gsp  Gew  Gel         Ver   Pnt   V          T      DS        pim

1        Toff                                4       3       1            0      10    19    -   12    7          0

2        Berkvens                        3       3       0            0      9      13    -   0      13        0

3        Spang                             3       3       0            0      9      11    -   5      6          0

4        SteenstraWillemBos        3       2       1            0      7      18    -   10    8          0

5        Bij Guus&Willem             5       2       1            2      7      20    -   14    6          0

6        vZoggel 1                        5       2       0            3      6      14    -   14    0          0

7        Jan&Jan                         5       2       0            3      6      10    -   16    -6         0

8        Postel                             4       1       1            2      4      9      -   13    -4         0

9        Jagershuis                      5       0       2            3      2      4      -   13    -9         0

10      Kanters                           5       1       1            3      1      11    -   20    -9         -3

11      Topparty                         4       0       1            3      1      5      -   17    -12       0

Stand 1e klasse:                        Gsp  Gew  Gel         Ver   Pnt   V          T      DS        pim

1        Educontract                    5       4       0            1      12    15    -   6      9          0

2        Loomans                         4       3       0            1      9      16    -   6      10        0

3        Duisenburgh                   4       3       0            1      9      15    -   10    5          0

4        BekenHDSolar                5       2       2            1      8      13    -   12    1          0

5        BUVO                             5       2       1            2      7      13    -   13    0          0

6        Hurkmans                       4       2       0            2      6      6      -   7      -1         0

7        Centersnacks                  3       2       0            1      6      8      -   11    -3         0

8        vZoggel 2                        4       1       1            2      4      9      -   12    -3         0

9        DeskaMarkt8                  5       1       1            3      4      8      -   11    -3         0

10      CanadeesMBerkers         4       1       1            2      4      12    -   18    -6         0

11      Egelantier                       5       1       0            4      3      9      -   12    -3         0

12      Vissers                           4       0       2            2      2      10    -   16    -6         0

Stand 2e klasse:                        Gsp  Gew  Gel         Ver   Pnt   V          T      DS        pim

1        Tonny’s                          4       3       1            0      10    18    -   10    8          0

2        LeenenRegiobank            5       3       1            1      10    9      -   6      3          0

3        ISM                                3       3       0            0      9      12    -   1      11        0

4        GIJS                               4       2       1            1      7      10    -   7      3          0

5        Uncle Buck                     4       2       0            2      6      14    -   13    1          0

6        Klumpke                         4       2       0            2      6      3      -   5      -2         0

7        Kosman                          6       2       0            4      6      7      -   14    -7         0

8        Jeuken                            4       1       1            2      4      7      -   8      -1         0

9        vHeugten                        4       1       0            3      3      4      -   7      -3         0

10      Centraal                          3       0       2            1      2      8      -   10    -2         0

11      Houtmaat                        3       0       0            3      0      1      -   12    -11       0