Unieke samenwerking tussen popkoor en bigband bij 'Notes on Stage'

The Rolling Notes uit Asten en Stage Fright uit Lierop komen op zaterdag 14 oktober bij elkaar voor een bijzondere muzikale samenwerking.

In de sfeervolle ambiance van 't Kwartier in Asten zullen beide groepen zowel individueel als gezamenlijk een gevarieerd repertoire ten gehore brengen tijdens 'Notes on Stage'.

Stage Fright, een popkoor met ruim vijftig enthousiaste leden, staat bekend om het veelzijdige repertoire. Onder leiding van dirigente Carolien van der Hulst en met ondersteuning van hun eigen combo, repeteren zij iedere week in Lierop en verzorgen zij ieder jaar diverse optredens. Van Adèle tot Muse, en van Blöf tot Billy Joel, weet Stage Fright het publiek te raken met hun performance.

The Rolling Notes, een gedreven bigband, staat onder de leiding van Wim van Osch. Iedere week komen zij samen om te repeteren en treden zij gemiddeld zes tot acht keer per jaar op. Als onderdeel van Muziekvereniging Jong Nederland Asten beheren zij geheel zelfstandig hun eigen optredens, repertoire en voorzieningen. Van opzwepende bigbandklanken tot aanstekelijke pop- en feestmuziek weten The Rolling Notes van elk optreden een feestje te maken.

Na de eerste ontmoetingen in november vorig jaar hebben de leden van beide groepen elkaars nummers met veel enthousiasme ingestudeerd. Tijdens gezamenlijke repetities is er hard gewerkt om een harmonieuze samensmelting van hun muzikale talenten te bewerkstelligen. Met meer dan zeventig personen op het podium belooft dit een indrukwekkende uitvoering te worden. Verwacht nummers als 'Uprising', 'Feeling Good' en 'Multicolor'.

De toegang is geheel gratis en de deuren openen om 19.30 uur.