Van Dag tot Dag aangepast vanwege Lintjesregen

Van Dag tot Dag aangepast vanwege Lintjesregen

In verband met Lintjesregen is de programmering van het SIRIS-tv-programma Van Dag tot Dag aangepast.

Van Dag tot Dag wordt in twee delen uitgezonden.

Deel 1 kunt u bekijken om 6.00, 8.00, 10.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur en deel 2 om 7.00, 9.00, 11.00 uur, 19.00, 21.00 en 23.00 uur.

Alle filmpjes zijn te bekijken op SIRIS-facebook en op www.siris.nl-televisie-gemist-van dag tot dag.

Lintje voor Joke Swinkels-Maas Eric Driessen

Op maandag 3 mei ziet de programmering er zo uit:

Deel 1:

SIRIS-Corona-Journaal - Terrassen in Someren open

Op woensdag 28 april mochten de terrassen om 12.00 uur weer open. De café- en restauranthouders in het centrum van Someren stonden klaar om de gasten met open armen te ontvangen.

SIRIS-Corona-Journaal - Terrassen in Asten open
Op woensdag 28 april mochten de terrassen om 12.00 uur weer open. In Asten wachtten de café- en restauranthouders met smart op hun gasten.En die kwamen ook, de terrassen stroomden vol.

Koninklijke onderscheiding voor Henk Meeuws

Henk Meeuws uit Someren ontving op maandag 26 april de  koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Vooral voor zijn werk voor mannenkoor De Nachtegaal.

Koninklijke onderscheiding voor Joke Swinkels

Joke Swinkels-Maas uit Someren ontving op maandag 26 april de  koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Al 38 jaar is Joke betrokken bij de vereniging ‘Vrouwen van Nu, Someren-Dorp’, voorheen de KVO.

Lintje voor Theo van Heugten Eric Driessen

Deel 2:

Passie voor Ondernemen - Bouwbedrijf Dobu Someren
In het SIRIS-tv-programma 'Passie voor ondernemen' gaat Monique Martens langs ondernemers in Someren en Asten. Monique loodst je op een toegankelijke manier het bedrijfsleven binnen en brengt het verhaal achter de onderneming in beeld. In de 18e aflevering gaat Monique Martens op bezoek bij Bouwbedrijf Dobu aan de Dorser 5 in Someren. Roland van Bussel leidt Monique rond in zijn full-service bouwbedrijf voor groot zakelijk, woningbouw en CPO-bouwprojecten.

Koninklijke onderscheiding voor Theo van Heugten

Theo van Heugten uit Someren ontving op maandag 26 april de  koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De oude gemeentebode is onder andere ruim 50 jaar actief  bij mannenkoor A Capella uit Lierop.

Koninklijke onderscheiding voor Marjolein Fokkema

Marjolein Fokkema-van Eek uit Someren ontving op maandag 26 april de koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Al 38 jaar is Marjolein verbonden met de EHBO-vereniging Someren.