Verbouwing blokhut Jong Nederland Asten gestart

Nadat de blokhut van het jeugdwerk geprivatiseerd is en nu in eigendom is van Jong Nederland Asten, kon er op zaterdag 10 juli gestart worden met de verbouwing van de blokhut. 

Het dak ging eraf.

Met hulp van veel vrijwilligers waaronder staf, partners en ouders werden in enkele uren alle dakpannen verwijderd zodat bouwbedrijf Driessen na het weekend kon gaan beginnen met het vervangen van het complete dak inclusief isolatie.

De blokhut van het jeugdwerk zal de komende maanden helemaal up to date gemaakt worden zodat het jeugdwerk de komende twintig jaar weer goed vooruit kan. Waar mogelijk zullen vrijwilligers hun steentje bijdragen. 

Naast het dak zullen ook de enkelglas ramen worden vervangen door dubbelglas, zal het sanitair vernieuwd worden en wordt de blokhut aan de binnenzijde opgesplitst zodat hij gemakkelijker verhuurd en gebruikt kan worden door twee groepen tegelijk.

Gedurende de verbouwing zullen de groepen van het jeugdwerk gewoon doorgaan en als het een beetje mee zit zal nog dit jaar de ‘nieuwe’ blokhut weer volledig in gebruik genomen kunnen worden.