Verstuur gratis een nieuwjaarskaart uit het Land van de Peel

Inwoners en bezoekers van de Peelregio kunnen komende maand gratis een nieuwjaarskaart versturen aan een dierbare.

Van 10 december tot en met 9 januari liggen er bij de toeristische informatiepunten en diverse musea gratis nieuwjaarskaarten klaar. Land van de Peel zal deze kaarten kosteloos versturen.

De verzender en ontvanger maken met hun kaart ook nog eens gezamenlijk kans op € 200 aan uitstapjes in de Peel.

Iedereen is op de aangewezen locaties welkom om een kaart op te halen en in deze donkere en roerige winterdagen een mooie wens te versturen aan een dierbare. De kaarten zijn voorzien van prachtige winterfoto’s van de zes Peelgemeenten.

De kaarten liggen vanaf vrijdag 10 december bij VVV Deurne, VVV Asten, VVV Helmond, VVV Gemert-Bakel, Toeristisch Laarbeek (Knus bij Marie, Heuvelplein 8 Beek en Donk), TIP Someren, Museum Klok & Peel in Asten, Museum Helmond, Museum De Wieger in Deurne en het Boerenbondsmuseum in Gemert.

Tijdens de openingstijden kan iedereen op deze locaties langskomen voor een nieuwjaarskaart. Deze kan ter plekke worden geschreven en ingeleverd.

Op 10 januari verzamelt Land van de Peel alle ingeleverde kaarten en zal deze kosteloos versturen. Maak kans op € 200 aan uitstapjes

Iedereen wordt aangemoedigd om de nieuwjaarskaart te delen op social media met #landvandepeel. De verzender en ontvanger maken daarmee gezamenlijk kans op € 200 aan uitstapjes in de regio, met o.a. museumtickets, filmvouchers en toegangskaarten tot bezienswaardigheden.

Alle informatie, inclusief data en deelnemende locaties, is ook te vinden op www.landvandepeel.nl/nieuwjaarskaart.