Vier jubilarissen gehuldigd tijdens jaarvergadering JOEK

Op de jaarvergadering van JOEK op woensdag 16 februari werden de plannen voor dit jaar gepresenteerd en werden vier jubilarissen gehuldigd.

De vergadering van JOEK vond dit jaar zowel online als offline plaats. Leden konden met deze opzet zelf beslissen of ze fysiek aanwezig wilden zijn of liever online aansloten.

Tijdens de jaarvergadering werden de plannen voor komend jaar gepresenteerd. Zo kwamen onder andere plannen voorbij met betrekking tot duurzaamheid, verschillende nieuwe samenwerkingen en werd er gesproken over de verdere verbetering van communicatie met vrijwilligers door middel van verschillende nieuwe systemen.

De avond werd traditiegetrouw afgesloten met een quiz waarin de kennis van menig JOEK-lid op de proef werd gesteld.

Trudo en Marleen Kuijpers

JOEK huldigde ook vier jubilarissen. Trudo en Marleen Kuijpers zijn leden van het eerste uur. Trudo was van 1963 tot 1977 marsleider en ontving in 1997 de eerste JOEKEL, een onderscheiding als blijk van waardering voor zijn jarenlange inzet. Trudo is voor JOEK een soort wandelend archief en daar wordt nog vaak dankbaar gebruik van gemaakt.

Marleen liep verschillende keren de Kennedymars en het Rondje Someren, staat altijd voor de vereniging klaar en verrichtte in de afgelopen 60 jaar allerlei hand-en-spandiensten voor JOEK.

Wim van Asten

Ook Wim van Asten is een lid van het eerste uur. Wim was van 1966 tot 1971 voorzitter van de vereniging. Sinds 1979 woont hij in Belgiƫ en komt hij nog maar weinig in Someren. Toch is hij nog altijd lid van de vereniging.

Chantal van den Akker

Chantal heeft vanaf 1997 erg veel voor de Mini Kennedymars betekend. De laatste jaren is ze wat minder op de voorgrond actief, maar nog altijd draagt ze de vereniging een warm hart toe.