Voorbereidingen tweede editie Peelland in Business van start

Na een geslaagd debuut afgelopen maart keert de ondernemersbeurs Peelland in Business volgend jaar terug.

Op donderdag 11 april staat de tweede editie van het evenement op de agenda. De locatie is opnieuw Kloosterhotel Willibrordhaeghe in Deurne.

Nadat er jaren lang geen ondernemersbeurs voor de regio was geweest, sprong de Venrayse beursorganisator Omzetters in het gat en lanceerde een nieuw ondernemersevent voor Deurne-Asten-Someren.

Robert Hoelen, eigenaar van Omzetters, kreeg vele positieve reacties, zowel van standhouders als bezoekers. ,,Men vond de opzet verrassend en compleet, met stands op verschillende plekken binnen het gebouw en er zijn veel nieuwe contacten gelegd. Ook de locatie werd als erg positief ervaren, net als de variëteit op de beursvloer. Voor ons meer dan genoeg ingrediënten om volgend jaar weer een editie van het event te organiseren.”

Hoelen organiseert zijn beursconcept volgend jaar in vier regio’s. Naast Peelland in Business vinden er beurzen plaats voor de regio’s Venray, Venlo en Vught. De komende maanden is hij volop te vinden in de plaatsen Deurne, Asten en Someren. ,,De inschrijvingen komen alweer goed binnen en de komende maanden drinken we graag een kop koffie bij ondernemers die meer willen weten over ons concept.”

Contact opnemen met de beursorganisatie kan via e-mail info@omzetters.nl.

Meer informatie is ook te vinden op peellandinbusiness.nl.

SIRIS-tv was vorig jaar op de eerste ondernemersbeurs Peelland in Business.