Vorst Roland Aarts draagt scepter over aan Frank Berkvens

Na een jarenlange staat van dienst als vorst van cs De Klot uit Asten draagt Roland Aarts zijn scepter definitief over aan Frank Berkvens.

De Klot over Roland: ,,Gruts en tevreden kijkt Roland met zijn vrouw Rian terug op een bijzonder tijdperk waarin hij elf hoogheden heeft begeleid en bijgestaan. Volgens hen beiden een mooie periode met veel hoogtepunten. Het is een veeleisende vrijwilligersbaan die hij altijd met trots en verve op zijn eigen unieke manier heeft ingevuld. Daar is cs De Klot hem zeer erkentelijk voor''.

De zoektocht naar een geschikte opvolger duurde niet lang. Hij stond immers al heel wat jaren aan Rolands zijde. Frank Berkvens, ceremoniemeester en dus sindskort VIO (vorst in opleiding) zal tijdens het prinsenbal op 22 januari definitief de scepter overnemen. Ook voor Frank kent het Astense carnaval al lang geen geheimen meer, dus deze functie is bij hem in uitstekende handen.

Hiermee werd ook de functie van ceremoniemeester vacant. Bram van den Eerenbeemt zal deze positie gaan invullen met zijn opgedane ervaring in de Raad van Elf.