Vrijwilligersmarkt in 't Kwartier

Vrijwilligerscentrale van Onis Welzijn houdt op dinsdag 26 september een vrijwilligersmarkt in 't Kwartier in Asten.

Deze markt is van 19.30 tot 21.00 uur.

Organisatie of vereniging kunnen zich presenteren op deze markt.

Ria Kandelaars van de Vrijwilligerscentrale: ,,Het aantrekken van nieuwe vrijwilligers is steeds moeilijker. Ze zijn er nog wel maar je moet er als vrijwilligersorganisatie steeds meer actie voor ondernemen om ze te vinden. De vrijwilligersmarkt is een mooi platform om de eigen organisatie te presenteren, vrijwilligers te werven én te netwerken met andere organisaties uit Asten en  Someren''.

,,Op de vrijwilligersmarkt kun je je organisatie in de schijnwerpers zetten. Daarnaast is de kans heel groot dat je naar huis gaat met (een) nieuwe vrijwilliger(s). Uit voorgaande edities is gebleken dat de markt voor de deelnemende organisaties een waardevolle gelegenheid is om andere organisaties te ontmoeten en kansen biedt om tot mooie samenwerking te komen,” aldus Ria.

De markt is voor potentiële vrijwilligers dé uitgelezen plek om op een laagdrempelige manier te ontdekken wat er voor diversiteit aan vrijwilligerswerk in Asten en Someren wordt aangeboden. En een plek waar zelfs direct nieuw vrijwilligerswerk is te vinden.

Wil je meer informatie of een persoonlijk (advies)gesprek over hoe je jezelf het beste kunt presenteren, neem dan contact op met Ria Kandelaars, tel. 06-38266670 of via e-mail r.kandelaars@oniswelzijn.nl.