Vrijwilligersmarkt Onis Vrijwilligerscentrale op 17 januari

Onis Welzijn Vrijwilligerscentrale houdt op dinsdag 17 januari van 19.30 tot 21.00 uur een vrijwilligersmarkt in De Ruchte in Someren.

Het aantrekken van nieuwe vrijwilligers is steeds moeilijker. Ze zijn er nog wel maar je moet er als vrijwilligersorganisatie steeds meer actie voor ondernemen om ze te vinden.

Onis Welzijn faciliteert en steunt alle organisaties en verenigingen in deze acties.

Dit doen ze onder andere door het organiseren van een vrijwilligersmarkt.

De vrijwilligersmarkt is een mooi platform om de eigen organisatie te presenteren, vrijwilligers te werven én te netwerken met andere organisaties uit Asten en Someren. Uit de voorgaande editie is gebleken dat de markt voor de deelnemende organisaties een waardevolle gelegenheid is om andere organisaties te ontmoeten en kansen biedt om tot mooie samenwerking te komen.

De markt is voor potentiële vrijwilligers dé uitgelezen plek om op een laagdrempelige manier te ontdekken wat er voor diversiteit aan vrijwilligerswerk in Asten en Someren wordt aangeboden. En een plek waar zelfs direct nieuw vrijwilligerswerk is te vinden.

Vorig jaar heeft de markt 16nieuwe vrijwilligers opgeleverd, die met elkaar 24klussen ingevuld hebben, die in totaal goed waren voor 126 uur vrijwilligerswerk.

Aanmelden kan bij Ria Kandelaars via e-mail r.kandelaars@oniswelzijn.nl of tel. 06-38266670.

Deelname is gratis.