Wandel tegen kanker tijdens Kennedymars of Rondje Someren

De Kennedymars in Someren is één van de eerste wandelevenementen in Nederland die een samenwerking met KWF aan gaat voor ‘Wandel tegen kanker’.

Vanuit deze actie kunnen deelnemers twee uitdagingen aan gaan: de Kennedymars of het Rondje Someren lopen én zo veel mogelijk geld inzamelen voor de strijd tegen kanker.

Inschrijven

Wandelaars kunnen zich inschrijven via de website van KWF en daar een actiepagina aanmaken. Haal je een bedrag van € 250 op? Dan regelt KWF een gratis startbewijs voor de Kennedymars of Rondje Someren voor je. Bij een opbrengst van € 500 ontvang je naast het startbewijs ook het unieke ‘Wandel tegen kanker’-shirt. Als je het streefbedrag van € 250 niet haalt, is dat geen probleem. Je kunt je dan inschrijven via de website van de Kennedymars. Je bent er hoe dan ook bij.

Deel je actie

Voor iedereen die deze uitdaging aan wil gaan, geldt hoe meer mensen je betrekt, hoe sneller je jouw doel bereikt. Vul jouw actiepagina met jouw persoonlijke verhaal en gebruik Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en WhatsApp om jouw actie te delen. Dan verspreidt het nieuws dat jij in actie komt voor kankeronderzoek zich snel. Het zal je verbazen uit welke hoeken je hulp krijgt. Je streefbedrag behaald? Geweldig! Zin om de lat nóg hoger te leggen? Verhoog dan je streefbedrag. Samen zetten we de onmacht die kanker met zich mee brengt, om in kracht.

Informatie en inschrijven

Meer informatie over deze bijzondere actie is te vinden op www.kennedymars.nl/kwf. Daar vind je ook de link naar de website van KWF waar je je kunt inschrijven.

Vernieuwde route

De route van de Kennedymars is vernieuwd. De organisatie heeft goed geluisterd naar de reacties van wandelaars en het publiek. De route start met een ronde door Someren-Eind terug naar Someren en ook in Deurne en bij Helmond zijn er aanpassingen doorgevoerd.

Ontdek de vernieuwde route op www.kennedymars.nl. Daar kun je je uiteraard ook inschrijven voor de Kennedymars en Rondje Someren.

Het aantal deelnemers staat al op ruim 600. Hier horen ook de lopers bij die zich hadden ingeschreven voor de editie in 2020. Zij behouden hun inschrijfbewijs.