SIRIS.nl

Weekend- en logeerplekken bij Zorgcentrum Het Leefhuis

Zorgcentrum Het Leefhuis is een kleinschalig zorgcentrum waar ze zich vooral richten op wat WEL kan.

Ook tijdens het weekend staan vier thema's centraal: Mens, Dier, Natuur en Plezier.

Bij Het Leefhuis staat de Mens centraal en richten ze zich op de groei van ieder individu. Het zorgcentrum heeft verschillende huisdieren, die het heerlijk vinden om geknuffeld te worden. 

Het thema Dier richt zich op activiteiten met dieren zoals het verzorgen van de konijnen en vogels en het knuffelen met de huishond. 

Bij het thema Natuur gaat het erom dat ze zoveel mogelijk activiteiten in de buitenlucht organiseren. Lekker buiten spelen, een wandeling maken, hutten bouwen en gewoonweg genieten van de natuur. Maar wat ze het allerbelangrijkste vinden is het maken van Plezier. Samen leuke activiteiten ondernemen, uitjes plannen en hechte vriendschappen sluiten.

Zorgcentrum Het Leefhuis laat kwetsbare mensen stralen.

Op de weekendopvang zijn er nog twee plekken vrij. Deze weekenden zijn van vrijdag 16.00 tot zondag 16.00 uur. Daarnaast biedt Het Leefhuis ook logeeropvang op de woensdag en de donderdag. 

Het Leefhuis is ook gestart met weekendopvang voor de doelgroep met het syndroom van down of deelnemers die veel nabijheid nodig hebben. 

Naast deze twee zorgvormen biedt Het Leefhuis ook dagbesteding, ambulante begeleiding en woonopvang.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op via tel. 06-51882675 of e-mail zorgcentrumhetleefhuis@outlook.com.

Kijk anders op www.zorgcentrumhetleefhuis.com.