SIRIS.nl

Big Fun Band gaat nog één keer knallen

De Big Fun Band gaat zich op vrijdagavond 16 december nog één keer op zijn allerbest laten zien tijdens de Muziekfeesten in Someren-Eind. 

De show in de tot Muziekpaleis omgetoverde bedrijfshal van Groentekwekerij Van den Einden aan de Nieuwendijk in Someren-Eind begint om 20.00 uur.

Tickets á € 12,50 zijn te bestellen via www.muziekverenigingjuliana.nl.

Nannie van Hoof

De Big Fun Band is bekend van de legendarische optredens voor meer dan 1.400 man tijdens de Muziekfeesten in Someren-Eind. Maar ook van shows in de voetbalstadions van PSV en Roda JC, op grote bedrijfsfeesten en zelfs een keer in Sint Odiliënberg met André Rieu in het voorprogramma. Prachtige optredens om nooit te vergeten.

Begin 2020 besloot de band om er, na ruim 40 jaar, een punt achter te zetten. Toen langzaamaan de contouren van het programma van de Muziekfeesten dit jaar duidelijk werden, staken verschillende oud-leden de koppen bij elkaar en besloten ze om het publiek nog één keer te laten genieten van alle Big Fun Band-hits. Nog één keer knallen dus.

Ruim twintig bevlogen muzikanten zullen gaan optreden samen met bijna alle zangers en zangeressen die in de afgelopen jaren bij de band op het podium stonden. De ingrediënten voor een zeer afwisselende show met zoals vanouds een hoog meezinggehalte zijn hiermee compleet.

Niet meer in een feesttent of op het Einderplein, maar dit keer in de bedrijfshal van Groentekwekerij Van den Einden aan Nieuwendijk 115a. Het dak zal vóór het optreden nog extra goed vast gemaakt worden, de Big Fun Band gaat namelijk proberen om het eraf te blazen.