SIRIS.nl

Werkweekend ‘De Rattenvanger van Hamelen’

Op zaterdag 18 maart was het zover. De jeugdspelers van toneelvereniging De Speledonckers uit Someren hebben het hele werkweekend gerepeteerd voor de voorstelling van ‘De Rattenvanger van Hamelen’. 

Het werkweekend komt elk jaar terug. De spelers leren elkaar beter kennen en verdiepen zich in dit weekend steeds meer in hun eigen rol.

Er wordt flink gerepeteerd en na een dag hard werken is er in de avond tijd voor ontspanning.

De invulling van de avond, georganiseerd door de jeugdspelers zelf, was dit keer in het thema van een disco-avond. Naast enthousiast te hebben gedanst, was er een quiz vol met vragen over liedjes, mode en trends, algemene kennis, etc. Het werd een mooie, gezellige en lange avond. 

Na een heerlijk ontbijt werd er op zondag natuurlijk nog flink gerepeteerd. De doelen om verdieping te zoeken in de verschillende rollen en het groepsgevoel extra te versterken, zijn dat weekend zeker behaald.

De cast van ‘De Rattenvanger van Hamelen’ heeft heel veel zin in de voorstellingen, want de première komt steeds dichterbij. Ze hopen op volle tribunes en mooi weer tijdens de uitvoeringen. 

De voorverkoop is inmiddels gestart.

Wil jij kaarten kopen met korting? Koop dan snel je kaarten via www.speledonckers.nl.

De speeldata zijn:

Zaterdag 20 mei 19.00 uur

Zondag 21 mei 14.30 uur

Zondag 28 mei 14.30 uur

Maandag 29 mei 14.30 uur

Zaterdag 3 juni 19.00 uur

Zondag 4 juni 14.30 uur