Joop Kessels is op zoek naar de jongens op deze foto's

Joop Kessels uit Heeze, wiens regionale film 'Wending' op zondag 12 september in Filmpaleis Pathé Tuschinski in Amsterdam in première gaat, is op zoek naar de namen van de jongens op twee foto's, die hij al jaren in zijn bezit heeft. 

Joop Kessels vertelt: ,,Eind jaren zestig kom ik via een vriend in contact met de band The Black Birds uit Someren. Ik kon toen redelijk zingen en zij zochten voor enkele maanden een invaller. Ik ben maanden van Geldrop naar Someren-Heide gereden voor de repetities en volgens mij om één keer op te treden. Het bleek toch niet helemaal mijn ding te zijn en ik was blij dat de zanger het weer overnam. Ik ben daar toch een jaar blijven hangen en heb er een goeie vriendschap gesloten met Jan Hurkmans''.

Joop vervolgt: ,,Toentertijd kwam de film 'Easy Rider' uit. Jan en ik waren aan het sparen voor een Puch. Omdat ik van de helft van mijn geld een suède franjejasje had gekocht, had ik alleen nog geld over voor een Solex. In Someren maakte ik de blits met een Easy Rider-jasje en een Solex. Ik heb daar een supermooi jaar gehad. Alles is verwaterd, ook omdat ik naar Australië vertrok. Iedereen is zijn eigen weg ingegaan. Ik heb hier altijd een warm gevoel aan over gehouden als ik in Someren ben.

Willem Schoof

Omdat ik nu in Someren de anti-pest speelfilm 'Wending' ga vertonen, doe ik een oproep.

Herken jij jezelf op deze twee foto's, stuur dan een bericht naar www.wending.tv/contact

Dan krijg je een uitnodiging voor de première van de speelfilm op 17 september in De Ruchte in Someren.