‘Wij gaan voor de Muziek’ in De Ruchte

KansPlus Asten-Someren-Deurne houdt op zondag 10 oktober voor de veertiende keer de muziekmiddag ‘Wij gaan voor de Muziek’, een muzikale happening met optredens van deelnemers (artiesten) met een beperking.

Tien muzikanten en zangers presenteren zich in De Ruchte op het grootste podium van Someren.

Rob Fritsen

Er is ook een optreden van de Special Stars, de dansgroep van KansPlus Asten-Someren-Deurne en een optreden van de percussiegroep De Vrolijke Noot van KansPlus ASD.

Rob Fritsen

De presentatie is wederom in handen van Piet Berkers, bekend van de lokale omroep SIRIS.

De opzet van de middag is nagenoeg gelijk gebleven aan die van de vorige jaren. Er wordt live gezongen, gespeeld en gedanst, met o.a. hits van de Zangeres zonder Naam, de Snollebollekes, John Denver, Corrie Konings, Jan Smits, René Schuurmans, Raffaela, Guus Meeuwis, Kinderen voor Kinderen en Rolly P. Ook komt er een artiest met de mondharmonica.

Chris Vogels

Er is weer een gastoptreden. Dit jaar is er een exclusief mini-concert van Perry Zuidam.

De middag begint om 13.30 uur. De zaal gaat om 13.00 uur open. De middag wordt om 17.00 uur met een gezamenlijke act afgesloten.

Deze middag is voor iedereen toegankelijk.

De toegangsprijs bedraagt € 5, inclusief een consumptie.

Voor reserveren van de entreekaarten kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met De Ruchte, tel. 0493-441144 of via www.deruchte.nl .

U kunt de toegangskaarten ook zelf afhalen bij De Ruchte tijdens de kantooruren.

Natuurlijk kunnen er ook nog kaarten tot aanvang van de voorstelling gekocht worden aan de kassa, mits niet uitverkocht.

Toegang tot De Ruchte is alleen mogelijk met een geldig coronatoegangsbewijs.

Op de telefoon te installeren met de CoronaCheck-app. Uitprinten is ook mogelijk via CoronaCheck.nl. Telefonisch kan met het bewijs aanvragen via 088-1351.

Toegang tot De Ruchte is alleen mogelijk via de hoofdingang aan de voorzijde. Hier moet men zijn/haar coronatoegangsbewijs laten zien.

Handen moeten bij binnenkomst ontsmet worden. Na afloop is zitten verplicht in de foyer.

Rob Fritsen