15e ‘Wij gaan voor de Muziek’ in De Ruchte

KansPlus Asten-Someren-Deurne houdt op zondag 9 oktober voor de vijftiende keer de muziekmiddag ‘Wij gaan voor de muziek’, een muzikale happening met optredens van deelnemers (artiesten) met een beperking.

Een elftal muzikanten en zangers met een beperking presenteren zich in De Ruchte op het grootste podium van Someren. Tevens is er een optreden van de Special Stars, de dansgroep van KansPlus Asten-Someren-Deurne en een optreden van de percussiegroep De Vrolijke Noot van KansPlus ASD.

De presentatie is wederom in de vertrouwde handen van Piet Berkers, bekend van de lokale omroep SIRIS.

De opzet van de middag is nagenoeg gelijk gebleven aan die van de vorige jaren. Er wordt live gezongen, gespeeld en gedanst met o.a. hits van Danny de Munck, Guus Meeuwis, Trijntje Oosterhuis, Jan Biggel, Corry Konings, André Hazes, Frans Bauer, Mannenkoor Karrespoor en Rolly P.

Ook komt er één artiest met een nummer op drums.

Dit jaar is er een exclusief mini-concert van Stef Ekkel.

De middag begint om 13.30 uur. Zaal open om 13.00 uur. De middag wordt om 17.00 uur met een gezamenlijke act afgesloten.

Voor de show krijgt u via foto’s op de beamer een terugblik op de afgelopen 14 jaar te zien.

Rob Fritsen

Deze middag is voor iedereen toegankelijk.

De toegangsprijs bedraagt € 7,50, inclusief een consumptie.

Kaarten bestellen kan via www.deruchte.nl of tijdens kantooruren in De Ruchte, Laan ten Roode 71 in Someren.

Natuurlijk kunnen er ook nog kaarten tot aanvang van de voorstelling gekocht worden aan de kassa, mits niet uitverkocht.

Rob Fritsen