Wim Geboers en Tiny Werts benoemd tot erelid en lid van verdienste

Tijdens de drukbezochte jaarvergadering van NWC op dinsdag 9 november is Wim Geboers benoemd tot erelid en Tiny Werts tot lid van verdienste.

Nadat de vorige jaarvergadering in 2020 online werd gehouden, kon de bijeenkomst nu weer worden georganiseerd in de kantine.

Een groot aantal NWC-ers kwam op de jaarvergadering af, waarin na de gebruikelijke onderwerpen en verenigingsthema’s enkele leden in het zonnetje werden gezet en waarin ook afscheid werd genomen. Nils van Hoek leidde zijn eerste jaarvergadering als voorzitter van de club.

Wim Geboers erelid

Oud-voorzitter Wim Geboers werd benoemd tot erelid. Hij ontving het mooie NWC-standaard en zijn vrouw Emmy een bos bloemen voor de steun in al die jaren.

Wim is afkomstig uit Heusden en was lid van ONDO, waar hij onder meer in het eerste elftal speelde. Na zijn huwelijk met Emmy streek Wim neer in Asten en sloot hij zich in 2004 aan bij de club die hij later in zijn hart sloot en waar hij al zijn ziel en zaligheid instak: NWC.

In de beginjaren was Wim trainer binnen de jeugdopleiding, onder meer van zoon Nino, en tevens interim-groepsleider van de C-afdeling.

Tiny Werts lid van verdienste

Trots NWC-lid Tiny Werts werd benoemd tot lid van verdienste. Ook hij ontving het NWC-standaard en zijn vrouw Ans een bos bloemen.

Tiny is afkomstig uit een echte NWC-familie en is iemand die zijn nek uitsteekt en verantwoordelijkheid neemt. Zo stapte hij in de organisatie als coördinator technische zaken senioren, samen met Jan Mennen.

Later werd Tiny voorzitter van technische zaken en daarin vierde hij onder meer het vroege kampioenschap van NWC 1 in 2019, als eerste van de provincie Noord-Brabant. In het verleden is Tiny ook actief geweest als assistent-trainer van NWC 1 en trainer van de A1. Momenteel draagt hij de functie van teammanager van het eerste elftal.

Afscheid Pauline Manders-Vlemmix

Na negen jaar trouwe dienst zwaaide Pauline Manders-Vlemmix af als hoofd communicatie. Zij ontving een welverdiende bos bloemen. Vanaf heden worden haar taken overgenomen door Jelle van der Loo.

Tevens nam ook Joost van Stiphout, die niet aanwezig kon zijn, afscheid als hoofd vrijwilligerszaken. Over zijn opvolging is op dit moment nog niets bekend.