Zeskamp Asten op een andere manier

Zeskamp Asten op een andere manier

Dit jaar ziet de Zeskamp Asten er anders uit dan in voorgaande jaren.

Junioren

Voor de junioren staan er allerlei vragen en opdrachten op de planning. Deze kunnen de teams op zowel vrijdag 18, als zaterdag 19 juni uitvoeren. Zo kunnen de teams, samen met hun coach, thuis en op locatie actief aan de slag. 

De kosten voor de junioren zijn dit jaar gratis. Op deze manier hoopt de organisatie toch zoveel mogelijk teams aan de slag te kunnen zien. 

Er zijn leuke prijzen te winnen. Roep alvast al jouw buurtgenoten, vrienden, vriendinnen, familie of sportmaatjes bij elkaar en meld je aan via de website https://www.zeskampasten.com/aanmelden-als-team.


Senioren

Voor de senioren staat er op zaterdagavond een online pubquiz op het programma.

De kosten bedragen € 15 per team. Voor dit bedrag krijg je de inloggegevens om deel te nemen aan de quiz, met daarbij een gezellig pakketje om de avond goed door te komen.

De quiz zal bestaan uit allerlei verschillende rondes. Er is dan ook voor elk wat wils en met natuurlijk allerlei mooie prijzen. 

Roep je team alvast bij elkaar. De aanmeldingen zijn al gestart, meld je aan via de website https://www.zeskampasten.com/aanmelden-als-team.

Natuurlijk geldt voor het gehele weekend: het is de bedoeling dat iedereen rekening houdt met de maatregelen die op dat moment (18, 19 en 20 juni) gelden. 

Je kunt daarom gerust een team bij elkaar zoeken, maar houd er rekening mee dat het team misschien op gesplitst moet worden wanneer jullie met te veel personen zijn.

Rob Fritsen


Trefwoorden: