ZijActief Asten viert Internationale Vrouwendag met multicultureel ontbijt in 't Kwartier

De dames van ZijActief Asten, multiculturele dames uit Asten en andere belangstellende dames uit Asten gaan op woensdag 8 maart samen aan tafel in het nieuwe gemeenschapshuis ’t Kwartier aan de Kerkstraat in Asten.

Om 9.00 uur is daar een multicultureel ontbijt.

Op het ontbijtmenu staan internationale gerechten en gesprekken aan tafel.

Het bestuur van ’t Kwartier stelt alles in het werk om het eerste grote evenement in het nieuwe gemeenschapshuis te laten slagen. De bedrijfsleider met zijn assistenten staan klaar om te helpen. De multiculturele dames stellen samen met de Astense dames een ontbijtmenu samen dat bestaat uit gerechten die we kennen en leren kennen, echte Hollandse ontbijtjes en ook voor veel van de leden onbekende internationale gerechten.

Dit multiculturele ontbijt is gratis voor de dames dankzij de sponsoring van de Coovels Smits Stichting (https://stichting.moment.online/coovels-smits-stichting, een particuliere bijdrage, Stichting Steun Welzijnszorg Helmond (https://steunwelzijnszorg.nl), Plus Supermarkt Eric Gorissen Asten en de medewerking van Onis en het bestuur van ’t Kwartier in Asten.

Dames uit Asten kunnen zich vóór 1 maart aanmelden voor dit multiculturele ontbijt via e-mail zijactiefasten@gmail.com of via tel. 0493-692738.