Zwemvereniging De Punderman huldigde twee jubilarissen

Zwemvereniging De Punderman Asten-Someren huldigde op woensdag 7 juli twee jubilarissen. 

Antonet van der Veen is dit jaar 50 jaar bij De Punderman. Zij heeft wedstrijden gezwommen, maar is bovenal als waterpolospeelster actief geweest. Op haar 18-jarige leeftijd is zij de technische commissie komen versterken. Hierna heeft zij alle hoeken van de vereniging wel gezien en geholpen of geleid. Toen haar kinderen begonnen met zwemmen is ze gestart als zweminstructrice. De jongens zijn inmiddels waterpoloërs, maar de passie voor zwemmen is gebleven. Dat merk je als je met haar samen mag werken. De organisatie van de clubkampioenschappen, haar activiteiten voor het bestuur (ook als voorzitter) en tal van andere activiteiten worden tot in de puntjes verzorgd.

In april ontving Antonet de koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau ontvangen. In 2018 is Antonet erelid van de zwemvereniging geworden.

Els van Bommel heeft de zwemvereniging 25 jaar geleden ontdekt. Hier heeft ze een vaste plek bij de volwassenengroep. Bij de volwassenen groep wordt elke 'speciale' verjaardag (40, 50, 60, …) gevierd. Els is één van de personen die bij deze gelegenheden het voortouw neemt. 

Els staat bij evenementen klaar om te helpen of ze doet mee.