Uw bijdrage

Beste bezoeker, nieuwswaardige foto's en video's kun je hier uploaden naar SIRIS-nieuws. Het is aan de redactie om te bepalen in welke vorm uw bijdrage wordt gebruikt in onze berichtgeving op radio, televisie, internet, facebook e.a.

Bestandsformaten

SIRIS kan bijna alle gangbare bestandsformatie voor video verwerken. Voor foto's is alleen een JPG-bestand te gebruiken. Het formaat voor de foto's is 1920x1080 300dpi. Onze voorkeur gaat uit naar liggende foto's.

Achtergrondinformatie

Als wij jouw bijdrage willen gebruiken maar de beeldkwaliteit is niet hoog genoeg of de redactie wil meer achtergrondinformatie, dan neemt de nieuwsredactie contact met je op.

Algemene voorwaarden

Met het uploaden van een bijdrage geef je SIRIS het recht om jouw foto- en videomateriaal te gebruiken voor publicatie via SIRIS-media. Mocht er op uw bijdrage een copyright van anderen rusten, dan aanvaardt SIRIS geen enkele aansprakelijkheid.

Foto's en video met daarin racistische, discriminerende en/of kwetsende uitingen worden niet gepubliceerd. Dit ter beoordeling van de nieuwsredactie.

Breng uzelf of anderen niet in gevaar bij het maken van beelden en houdt u aan de wet. Vragen? Heeft u nog vragen of ondervindt u problemen met het uploaden? E-mail dan naar de nieuwsredactie, redactie@siris.nl. Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Akkoord met de voorwaarden


Contact

Publieke media-instelling Asten Someren SIRIS
Stichting Omroep Asten Someren

Adres

De Ruchte
Laan ten Roode 71e
5711 GB, Someren

Telefoon

0493 440 636

E-mail

redactie@siris.nl